Kategorije

Oznake

Astronomski centar Rijeka Boris Caput cipmann Dijana Ferković Ekonomski fakultet u Rijeci Elektroindustrijska i obrtnička škola Rijeka Filozofski fakultet u Rijeci izložba izložbe Jasminka Ujčić Kastafska ljetna škola inovativnosti Kastav Klub inovatora KIN konferencije korištenje prostora Matea Cavrić mentoriranje mladi inovatori otvorenje programiranje Prva sušačka hrvatska gimnazija u Rijeci radionice Renato Stanković sastanak Savez inovatora PGŽ STEM Tehnička škola Rijeka Udruga Trija Zajednica tehničke kulture Rijeka

Arhiva

Inovacijska konferencija mladih u Kastvu

U četvrtak, 9. veljače 2023. godine, u Boćarskom domu ”Slavko Stanić” u Kastvu, u sklopu projekta ”Mreža mladih inovatora na području Urbane aglomeracije Rijeka” održat će se Inovacijska konferencija mladih. Organizatori događanja, Zajednica tehničke kulture Rijeka, najavili su program koji će započeti u 12h prezentacijom rezultata provedenog projekta, aktivnosti Kluba inovatora KIN Kastav, zatim mentora i suradnika koji su sudjelovali u provedbi projekta, te polaznika – mladih inovatora koji su zahvaljujući projektu stekli novo znanje o robotici, 3D printingu, radu s laserskim rezačem i upravljanju dronovima.

 

Podsjećamo, projekt vrijedan 271.000,00 EUR provodio je Grad Kastav u partnerstvu sa Savezom inovatora Primorsko-goranske županije i Klubom inovatora KIN Kastav, i u suradnji s mrežom suradničkih organizacija.