Kategorije

Oznake

Astronomski centar Rijeka cipmann Dijana Ferković izložba izložbe Kastafska ljetna škola inovativnosti Kastav konferencije korištenje prostora Matea Cavrić mentoriranje mladi inovatori otvorenje programiranje radionice Renato Stanković sastanak STEM

Arhiva

Slide Saznaj sve inoLAB Kastav prostora i rezerviraj svoj termin! mogućnosti

PROSTOR inoLAB KASTAV

inoLAB Kastav je novoopremljeni prostor smješten u prizemlju sportske dvorane u Kastvu, namijenjen inovatorima. U razdoblju provedbe projekta ”Mreža klubova mladih inovatora poduzetnika na području urbane aglomeracije Rijeka” prostor će služiti za provedbu središnjih projektnih aktivnosti, a po završetku projekta postat će mjesto susreta inovatora s područja Kastva, ali i cijele urbane aglomeracije.

Potpuno opremljen suvremenom tehnologijom i modularnog unutarnjeg uređenja, prostor će služiti inovatorima i drugim zainteresiranim korisnicima za razne edukacijske i prezentacijske formate, ali i kao radni prostor, odnosno prostor istraživanja i razvoja novih inovacija.

KARAKTERISTIKE PROSTORA

Prostor je veličine 50 m2, a sastoji se od klimatizirane glavne prostorije i WC-a. Prostor je u cijelosti pristupačan osobama s posebnim potrebama.

U prostoru se nalazi:

3D printer

mini CNC glodalica

lemna stanica

10 mikrokontrolera

8 prijenosnih računala

serversko računalo

LCD projektor

projekcijsko platno

multifunkcijski printer

interaktivni zaslon na dodir veličine 75''

industrijski ormar sa alatima i potrošnim materijalom

6 velikih uredskih stolova

10 ergonomskih stolica

ŽELIŠ NAM
SE PRIDRUŽITI?

LOKACIJA