Kategorije

Oznake

Astronomski centar Rijeka Boris Caput cipmann Dijana Ferković Ekonomski fakultet u Rijeci Elektroindustrijska i obrtnička škola Rijeka Filozofski fakultet u Rijeci izložba izložbe Jasminka Ujčić Kastafska ljetna škola inovativnosti Kastav Klub inovatora KIN konferencije korištenje prostora Matea Cavrić mentoriranje mladi inovatori otvorenje programiranje Prva sušačka hrvatska gimnazija u Rijeci radionice Renato Stanković sastanak Savez inovatora PGŽ STEM Tehnička škola Rijeka Udruga Trija Zajednica tehničke kulture Rijeka

Arhiva

Slide Saznaj sve inoLAB Kastav prostora i rezerviraj svoj termin! mogućnosti

PROSTOR inoLAB KASTAV

inoLAB Kastav je novoopremljeni prostor smješten u prizemlju sportske dvorane u Kastvu, namijenjen inovatorima. U razdoblju provedbe projekta ”Mreža klubova mladih inovatora poduzetnika na području urbane aglomeracije Rijeka” prostor će služiti za provedbu središnjih projektnih aktivnosti, a po završetku projekta postat će mjesto susreta inovatora s područja Kastva, ali i cijele urbane aglomeracije.

Potpuno opremljen suvremenom tehnologijom i modularnog unutarnjeg uređenja, prostor će služiti inovatorima i drugim zainteresiranim korisnicima za razne edukacijske i prezentacijske formate, ali i kao radni prostor, odnosno prostor istraživanja i razvoja novih inovacija.

KARAKTERISTIKE PROSTORA

Prostor je veličine 50 m2, a sastoji se od klimatizirane glavne prostorije i WC-a. Prostor je u cijelosti pristupačan osobama s posebnim potrebama.

U prostoru se nalazi:

3D printer

mini CNC glodalica

lemna stanica

10 mikrokontrolera

8 prijenosnih računala

serversko računalo

LCD projektor

projekcijsko platno

multifunkcijski printer

interaktivni zaslon na dodir veličine 75''

industrijski ormar sa alatima i potrošnim materijalom

6 velikih uredskih stolova

10 ergonomskih stolica

ŽELIŠ NAM
SE PRIDRUŽITI?

LOKACIJA