Kategorije

Oznake

Astronomski centar Rijeka cipmann Dijana Ferković izložba izložbe Kastafska ljetna škola inovativnosti Kastav konferencije korištenje prostora Matea Cavrić mentoriranje mladi inovatori otvorenje programiranje radionice Renato Stanković sastanak STEM

Arhiva

Radionica: Be Great With Money

U petak, 26. kolovoza, započinje zanimljiv program o poduzetništvu i kreativnosti – Kastafska ljetna škola inovativnosti. U organizaciji udruge Trija, u partnerstvu sa udrugom Kastafsko kulturno leto i uz podršku Grada Kastva, ova ljetna škola se održava u sklopu projekta Mreža mladih inovatora poduzetnika na području Urbane aglomeracije Rijeka. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

Prvu radionicu naziva ”Be Great With Money”, na temu štednje, ulaganja, vrijednosti novca i sl., vodit će Dijana Ferković, autorica knjige “Novac: materino uputstvo za upotrebu“, a održavat će se u KASPI-ju i inoLAB-u, od 26. do 28. kolovoza.

 

Pravo na besplatno sudjelovanje na radionici imaju sve mlade osobe od 15 do 24 godina s područja Kastva i Urbane aglomeracije Rijeka (maksimalan broj polaznika je 15, a lista se popunjava po redoslijedu prijava).

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na radionicu putem sljedećeg linka: https://bit.ly/3JZZ2iK