Kategorije

Oznake

Astronomski centar Rijeka Boris Caput cipmann Dijana Ferković Ekonomski fakultet u Rijeci Elektroindustrijska i obrtnička škola Rijeka Filozofski fakultet u Rijeci izložba izložbe Jasminka Ujčić Kastafska ljetna škola inovativnosti Kastav Klub inovatora KIN konferencije korištenje prostora Matea Cavrić mentoriranje mladi inovatori otvorenje programiranje Prva sušačka hrvatska gimnazija u Rijeci radionice Renato Stanković sastanak Savez inovatora PGŽ STEM Tehnička škola Rijeka Udruga Trija Zajednica tehničke kulture Rijeka

Arhiva

Poziv na predavanje i radionicu znanstvenika Korada Korlevića

Školsko-sportska dvorana Matija Katalinić u Kastvu bit će domaćin predavanja i radionice znanstvenika Korada Korlevića, koji se 2. lipnja organiziraju u sklopu projekta ”Mreža klubova mladih inovatora poduzetnika na području Urbane aglomeracije Rijeka”, kojega provode Grad Kastav u suradnji sa Savezom inovatora PGŽ i Klubom inovatora KIN Kastav, financiranog od strane Europske unije putem Europskog socijalnog fonda.

 

U sklopu programa koji će započeti u 14:00h, očekuje se predavanje na temu Održivi razvoj i klimatske promjene, a nakon toga i interaktivna radionica. Svi zainteresirani su dobrodošli, a ulaz je slobodan!