Kategorije

Oznake

Astronomski centar Rijeka cipmann Dijana Ferković izložba izložbe Kastafska ljetna škola inovativnosti Kastav konferencije korištenje prostora Matea Cavrić mentoriranje mladi inovatori otvorenje programiranje radionice Renato Stanković sastanak STEM

Arhiva

Održan drugi dio Kastafske ljetne škole inovativnosti

Tijekom vikenda je održan i drugi dio Kastafske ljetne škole inovativnosti, u organizaciji udruge Trija, pod nazivom Be Great With Tradition.

 

Uz vodstvo koordinatorice udruge Trija Mirne Rubeša i stručnjakinje za grafički dizajn i copywriting, Martinu Čip i Ninu Reinmann, održana je radionica na temu kreiranja novog i modernog suvenira koji predstavlja našu kulturnu baštinu i višestoljetnu tradiciju Kastva. Vlasnice dizajn studija CIPMANN sudionike su upoznale s osnovama osmišljavanja logotipova, slogana i vizualne priče koja prati proizvod ili uslugu na tržištu – kako se istaknuti i koje greške nikada ne raditi ukoliko se mladi sudionici u budućnosti odluče krenuti u poduzetničke vode. U šetnji Kastvom posjetili su sve važne turističke točke te nastavili s “brainstormingom” i pripremama za nastavak projekta koji će Kastvu donijeti novi i moderan suvenir.

Tagovi: